top of page

Gyógyvizes ivókúra

Kb 3 hónapig iszogattam a Széchenyi fürdő gyógyvizét és csupa jó hatásást érzékeltem a kúra alatt, aminek a nagyrésze megmaradt a kúra után is. Pl. könnyebben emésztem a nehezebb ételeket, nem kívánom a dálutáni kávét és kávé nélkül sem vagyok kókadt.

Jótékonyan hat többféle emésztési problémára (máj és epe működés, gyomor-, bél-hurut, fekély, savtúltengés…stb.) és a csontritkulás megelőzésében is sokat segíthet.

Szóval, mindenkinek nagyon ajánlom!

Ja, az illata, hát igen, az van neki …, de csak frissen, melegen, amikor megveszem. Itthon nyitva hagyom a kannát és másnapra elillan az illata, innen kezdve semmi ize, semmi illata, csak kellemesen lágy víz. Nekem izlik és valahogy könnyen ‘csúszik’. Megjegyzem, olcsóbb mint a boltban kapható ásványvizek többsége!

A vizet a fürdő épülete közelében levő ivókútnál lehet beszerezni (a Kós Károly sétány felöli oldalon). Ami ennél is kedvezőbb, hogy a Dagály előtt levő ivókútból ingyen lehet vizet vételezni! Ennek is hasonló jótékony hatásai vannak. A Rudasban pedig 3 fajtát lehet kapni más más gyógyhatással.

Itt egy rövid összegzést és fogyasztási ajánlás: http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/ivokurak

Egészségedre! [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Cimkék
No tags yet.
Legutolsó bejegyzések
Archívum
  • Facebook App Icon
bottom of page