az életerő szabad áramlásáért

A vitalitás a minden téren jelenlevő életerő áramlása. Ez az áramlás kitisztítja a múltat, segít elengedni az elavultat, így teret és erőt ad a jövö megvalósításához, ezzel elégedettséget teremt a jelenben - ennek megvalósításában és megélésében segít a Vitalítás Terápia

 

A Vitalitás Terápia keretében támogatom, segítem a hozzám fordulókat, hogy a hétköznapi erőfeszítések során elfáradt szervezetük újra energiával töltődjön, hogy könnyebben tudják kipihenni magukat. A kezelések során igyekszem feloldani a szervezetben jelenlévő feszültséget, valamint segítem az egyes testrészek és az egész szervezet könnyebb ellazulását, hatékonyabb működését. Megerősítem a finomenergetikai kapcsolatot test-lélek-szellem között. Így kialakul a kellemes, vidám, jó közérzet.

 

Támogatom, hogy minnél többen megismerjék, felfedezzék és használják a egyéni ÉLETerőforrásaikat.

Fontosnak tartom, hogy mindenki hozzáférjen ahhoz a tudáshoz, mellyel gondoskodhat saját vitalitásáról, egészsége megörzéséről. Ennek része, hogy megismerjük, felfedezzük, magunk számára elérhetővé tegyük és használjuk ÉLETerőforrásainkat – hiszen ez a saját megújuló-energiánk.

 

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!

 

Gurubi Andrea (NIVO KKT)

Vitalitás alatt a békés, kiegyensúlyozott, dinamikus, rugalmas, összhangban lévő, stabil működést értem, mely több szinten is megvalósul életünkben, hiszen a szervek egymással, a szervezet a külvilággal, az egyén a közösséggel, a test a lékekkel folyamatos kölcsönhatásban vannak. 

  • Facebook App Icon

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now