Gurubi Andrea

vitalitás terapeuta

 

Már iskolás koromban felkeltette érdeklődésemet a föld és az univerzum rezgése és az, hogy ezek a rezgések ránk emberekre milyen hatással vannak. Végül 2003-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni ezzel a témával, amikor elvégeztem a Pránanadi első fokozatát. Ez lehetővé tette számomra, hogy az élet és az univerzum jótékony energiáit én magam is közvetíteni tudjam mások számára. Ezzel együtt egy teljesen új világ nyílt meg előttem és elindultam a természetgyógyászat útján. Újabb és újabb energiákkal, gyógyító technikákkal kerültem kapcsolatba. Én magam is gyógyultam, változtam, fejlődtem és nagyon sokat tanultam. Persze nem lett minden új módszer aktív része az életemnek, csak azokat gyakorlom, amik igazán közel állnak hozzám, amivel azt érzem, hogy Én leginkább segíteni tudok másoknak.

2005-ben tettem le az ETI Természetgyógyász vizsgáját, majd Akupresszúrából és ennek részeként Kínai masszázsból, majd kicsit később Reflexológiából is vizsgáztam. Foglalkozom Bach virágesszenciákkal és nagyon érdekel a táplálkozás tudomány.  Több különböző diétát és tisztítókurát is kipróbáltam, ennek eredményeként nagyban átalakult az életmódom az elmúlt években.

 

A Vitalitás Terápia már egy ideje formálódott bennem, körülöttem és most el jött az ideje, hogy ennek keretében a tanult módszerekkel szélesebb körben szeretnék segíteni.

Jelenleg a következő kezeléseket kínálom a hozzámfordulóknak: teljes-testmasszázs, talpmasszázs, Metamorf-kezelés, Bach virágterápiás konzultáció és Vitalitás-konzultáció.

Célom, hogy a hozzámfordulók megtalálják, minél alaposabban felfedezzék és használják ÉLETerőforrásaikat. Segítek, hogy a nehezebb időszakokban is stabilan meg tudják tarnani életükben a kellemes, vidám, vitalitással teli jó közérzetet.

 

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!

 

Gurubi Andrea (NIVO KKT)

Vitalitás alatt a békés, kiegyensúlyozott, dinamikus, rugalmas, összhangban lévő, stabil működést értem, mely több szinten is megvalósul életünkben, hiszen a szervek egymással, a szervezet a külvilággal, az egyén a közösséggel, a test a lékekkel folyamatos kölcsönhatásban vannak. 

  • Facebook App Icon

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now